Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

Nyheder, Sport, Links m.m.

I alt 70 anholdt i Aarhus Vest - ro i området nu

​Der er pt. ro i Aarhus Vest, hvor Østjyllands Politi tidligere på aftenen anholdt i alt 70 personer.

57 personer anholdt i Aarhus Vest

Østjyllands Politi mødte talstærkt op, da der blev uroligheder blandt bandemedlemmer i Aarhus Vest fredag aften.

Efterlysning: Har du filmet vandscooter-sejlads ud for Aarhus d. 18.maj?

Østjyllands Politi efterlyser vidner til vild sejlads med vandscooter.

Nyt EFG showroom og åbningsfest

EFG Danmark er flyttet fra det gamle showroom og hovedkontor på Islevdalvej i Rødovre til Vibeholms Allé 15 i Brøndby. De nye lokaler har rammerne til at vise fremtidens kontorindretning, som baseres på fleksibel og aktivitetsbaseret indretning.

Lidl klar med moderniseret butik

Efter flere uger med boren, banken og ombygning kan Lidl på Hans Knudsens Plads nu endelig byde kunderne velkommen inden for i en fornyet, flot butik fra torsdag i næste uge.

Lidl klar med moderniseret butik i Brøndby Strand

Efter flere uger med boren, banken og ombygning kan Lidl på Gl. Køge Landevej nu endelig byde kunderne velkommen inden for i en fornyet, flot butik fra torsdag i næste uge.

Efterlyst kvinde fundet i god behold.

Person anholdt i Malmø - mistænkt for skyderi og røveri

​Ed Harcourt til NorthSide

Den engelske sangskriver spiller en eksklusiv intimkoncert i Kolonihaven på NorthSide

​Ed Harcourt will play NorthSide

The English songwriter will play an exclusive and intimate show at Kolonihaven during NorthSide

Problematikken med katte-AIDS er ikke ny, det mangler bare konsekvent fokus!

Når vi oplever deciderede udbrud af katte-AIDS, kan det være med en forekomst i det angrebne område på helt op til 80%. Det er både alvorligt og ærgerligt, da sygdommen ikke kan behandles, når først katten er blevet syg. Og alle katte kan smittes, også lille Sofus, der ellers kun går sig en lille tur i villakvarteret hver dag.

Ny ekstravagant COLLECTORS EDITION sofa fra Sofakompagniet

Når designeren får frie tøjler... Fenja er den nyeste COLLECTORS EDITION sofa fra Sofakompagniet. Skallen har bløde former og slanke, vinklede metalben i messinglook. Den er betrukket med et sort/hvidt palmeprint, og den store sædepude i mørkegrå velour. Sofaen er produceret i 60 eksemplarer, og lanceres i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Holland, Schweiz, Belgien og Polen, d. 23. juni 2017.

JYSK tager første spadestik til nyt distributionscenter i Bulgarien

Tirsdag den 30. maj tages første spadestik til JYSKs nye distributionscenter i Bulgarien. En investering på over 100 millioner Euro.

Hacker-angreb kunne være undgået

Det skabte panik i Bededagsferien, da nyheden om at et særdeles ubehageligt stykke ransomware var i færd med at sprede sig til computere i hele verden.

BMW viser i dag en forsmag på fremtiden

BMW bruger årets Concorso d'Eleganza Villa d'Este til at afsløre "BMW Concept 8 Series". Konceptbilen viser en forsmag på den kommende BMW 8-serie Coupé, som lanceres i 2018.

Vedr. rygte på sociale medier

Erfaringsmæssigt ved politiet, at der via sociale medier kan spredes informationer, der kan skabe utryghed. Og Nordjyllands Politi er bekendt med, at der er ét konkret rygte på de sociale medier om, at en navngiven nylig afdød person skulle være involveret i planer om en større hændelse op til karnevallet i Aalborg.

Person dræbt i færdselsuheld

Drabssigtet varetægtsfængslet i fire uger

Vandtæt ned til 14 meter, fra Ricoh

Ricoh WG-50, som Ricohs nye vandtætte kompaktkamera hedder, kan tåle lidt af hvert. Det er vandtæt ned til 14 meters dybde og er stødsikkert.

Grundlovsforhør i sag om drab på campingplads

Initiativ fra Audi definerer nøglebegreber for mobilitet i fremtidens byer

Audi har dannet en arbejdsgruppe med byer, erhvervsliv og forskere og udviklet et begrebskatalog for fremtidens by i samarbejde med disse partnere. En DIN-specifikation definerer nøje mere end 200 begreber for bilteknologi vedrørende ”intelligent individuel urban mobilitet”.

​Politiindsats udløste 27 sigtelser i Esbjergs natteliv

Polar introducerer Polar A370 Fitness Tracker med ny 24/7 kontinuerlig pulsmåling og avanceret søvn analyse

Polar, ledende indenfor bærbar sport og fitness teknologi i 40 år, introducerer Polar A370, en fitness tracker med Polar 24/7 kontinuerlig håndledsbaseret puls og avanceret Polar Sleep Plus ™ - analyse.

A370 kan også, når du tilslutter din mobiltelefon registrere og vise tempo, afstand og rute via telefonens GPS

Publikum vil have den fulde festivaloplevelse

Med under en måned til, at Tinderbox 2017 løber af stablen, kan Tinderbox melde om et ekstraordinært stort salg af partoutbilletter og en stor efterspørgsel på den fulde festivaloplevelse. Lørdagen er som altid også attraktiv.

​Se stjernespækket Dean & Deluca Invitational på C More Golf

Et herligt blandet felt med masser af kvalitet, verdensstjerner og en MEGET langtslående herre er til start i denne uge på fantastiske Colonial Country Club, som C More Golf transmitterer fra.

STATE indtager Finland

En distributionsaftale med den finske dagligvaregigant, Kesko, betyder at den danske sportsdrik fra i dag kan fås over hele Finland.

Mand fundet dræbt på campingplads i Vejers

Nu kan du booke hele Sverige på Airbnb

En ny kampagne udarbejdet i et unikt samarbejde mellem Visit Sweden og Airbnb skal promovere Sverige som rejsedestination. Og hvordan gør man det? Man udlejer hele landet på Airbnb.

Udgiv indhold