Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

​Iggy Pop will play Tinderbox

The rock legend will visit Odense this summer

​Iggy Pop til Tinderbox

Rocklegenden indtager Odense til sommer

Succesfuld nytårskur for iværksættere

Business Rebild, Mariagerfjord Erhvervsråd, Iværksætter Væksthimmerland og Nordjysk NewBizz afholdte den 17. januar ”Iværksætteri på slottet” for iværksættere og kommende iværksættere på Nørlund Slot.

Audi er Danmarks bedst omtalte bilmærke for 3. år i træk

YouGov kårer årligt de bedst omtalte mærker i deres BrandIndex baseret på buzz score, og 2017 er 3. år i træk, at Audi kåres som det bedst omtalte bilmærke i Danmark.

Lidl er i top ti i Danmark over de bedst omtalte brands i 2017

For andet år i træk er Lidl at finde i top ti på YouGovs Brandindex, hvor over 300 brands vurderes ud fra blandt andet kundetilfredshed, kvalitet og image. Med en niendeplads positioner Lidl sig blandt virksomheder som Lego, IKEA og Netflix og cementerer sin position som en af de bedst omtalte dagligvarekæder i Danmark.

27-årig mand dømt for at prøvekøre biler uden at levere dem tilbage

E​n 27-årig mand fra Viby er netop af Retten i Aarhus blevet idømt et år og tre måneders ubetinget fængsel. Han er blandt andet dømt for at have prøvekørt adskillige biler hos jyske bilforhandlere uden at aflevere dem tilbage.

Efterlyst gerningsmand har meldt sig selv

Nordjyllands Politi aflyser nu efterlysningen af en formodet gerningsmand til vold, der blev begået i Aalborg 7. december 2017 cirka kl. 23.15 foran Café Frederiksberg på Hadsundvej 1B i Aalborg. Gerningsmanden har i dag meldt sig selv hos Nordjyllands Politi.

To litauiske mænd sigtet for adskillige indbrud i Midt- og Sydjylland

De to mænd blev anholdt i et sommerhus ved Kvie Sø nær Ansager i Vardekommune

Tre mænd fra Aarhus nu varetægtsfængslet i forbindelse med indbrud i Aabenraa

De tre mænd er mistænkt for et indbrud i en virksomhed i Aabenraa i november.

Efterlysning af mulig gerningsmand til seksuelt overgreb på Vesterbro

Københavns Politi offentliggør nu overvågningsfoto af en mulig gerningsmand til et seksuelt overgreb. Overgrebet fandt sted den 2. december 2017 tidlig morgen kort før kl. 5 på Jolene Bar i Kødbyen på Vesterbro.

Syndiker innhold