Fushinyheder.dk er portalen for dem som gerne vil holde sig opdateret med information indenfor Nyheder(Sport, Politik, Musik, Film, Produkter og m.m.), Tyveri, Mobiltelefoner, Kultur, Turisme, Open Source, Links, Politi og Reklame.
Du har selv mulighed for at oprette information hvis du evt. har links som du mener er relevant, Hvis du har været udsat for tyveri, indbrud af eks. Biler, Hus, Lejlighed osv.
Det eneste som det kræver er at du opretter dig som bruger også har du mulighed for at oprette dine informationer.

Artbeat Prisen 2018 går til Historien om Danmark

Danmarks kulturformidlingspris, Artbeat Prisen, er i dag blevet uddelt for sjette gang. Vinder af Artbeat Prisen 2018 blev Historien om Danmark. Kultur – og fritidsborgmester i Københavns Kommune Niko Grünfeld overrakte prisen ved prisshowet, der i år blev afholdt på Sort/Hvid i København. Juryen uddelte desuden Særprisen, der gik til Zaki Youssef og Talentprisen, der gik til Sara Omar.

Rebild: Bæredygtigt byggeri sat på formel – DGNB

Rebild Kommune og Business Rebild bød torsdag den 22. marts virksomheder fra bygge- og anlægsbranchen velkommen til et netværksmøde med fokus på bæredygtigt byggeri, samt fremtidens efterspørgsel på bæredygtige løsninger til både private- og offentlige byggerier.

Kombination af vandretur og god mad

Onsdag den 4. april indvies en gastronomisk kvalitetssti i Rold Skov. Stien er 14 km lang og er godkendt og certificeret af Dansk Vandrelaug. Den gastronomiske kvalitetssti forbinder spisestederne Rebildhus, Mosskovpavillonen og Rold Storkro.

Sådan gør du bilen klar til forår og solskin

Efter en lang og kold vinter fortjener bilen en grundig forårsklargøring. Her får du flere gode råd til at få din bil klar til forårsvejret

Ny direktør i Rebild Kommune

Rebild Kommune har ansat Charlotte Larsen som direktør med særligt ansvar for Pleje og Omsorg samt Sundhed, Kultur og Fritid. Hun tiltræder 1. maj.

Aflysning af teknisk briefing om Basisfremskrivning 2018

Energistyrelsen må beklageligvis aflyse det planlagte arrangement fredag den 23. marts kl. 13.00.

Heartland Festival 2018

Heartland Festival 2018 åbner igen op for en innovativ og overraskende festival med nogle af samtidens meste interessante navne inden for MUSIC, ART, TALKS og FOOD.

Deleøkonomien blomstrer på Nørrebro

En enkelt delebil kan erstatte 5-10 privatbiler, viser en ny rapport fra Københavns Kommune. Det giver mere plads og renere luft i de overfyldte brokvarterer. På Nørrebro er der en støt stigende interesse for delebiler.

Frivilligpris 2018 uddelt

Den 12. marts modtog Herluf Schleppegrell Thomsen fra Støvring Frivilligprisen 2018 på års-mødet for de frivillige sociale organisationer. Borgmester Leon Sebbelin overrakte blomster, diplom og kunstgave til årets prismodtager.

Syndiker innhold